Boende

Camping

Vi tillhandahåller campingplatser likt tidigare år. Platserna finns i centrala Dala-Järna och det är nära till Flygfest-arenan. Det är också nära till matbutik och lite shopping

Köp dina biljetter till Flygfestcampingen och säkra din plats redan nu!
Konceptet är enkelt och priset fast – Kom tidigt och bo länge så blir det billigare. 
Du bokar enkelt dina biljetter HÄR 

Campingpaket 1 + helgbiljett innehåller plats på campingområde 1 från torsdag till måndag, välj själv när du vill komma och åka. Du får tillgång till toalett och dusch. Ingen el finns. Avståndet till Flygfesten-arenan är ca 1,0 km. Det ingår också en helgbiljett i köpet men glöm inte att köpa biljett till resten av sällskapet. 

Campingpaket 2 + helgbiljett innehåller plats på campingområde 2 från torsdag till måndag, välj själv när du vill komma och åka. Du får tillgång till Toalett. Ingen el finns. Avståndet till Flygfesten-arenan är ca 1,3 km. Det ingår också en helgbiljett i köpet men glöm inte att köpa biljett till resten av sällskapet. 


Övernattningsmöjligheter

"Boende under Flygfesten" är Flygfestens egna facebookgrupp för er som erbjuder samt söker privat boende i och runt Vansbro kommun under evenemangsdagarna för Flygfesten 2018! OBS! Flygfesten ansvarar inte för bokningar/överenskommelser mellan gruppmedlemmar. Boende under Flygfesten

 

Övernattningsmöjligheter i och i närheten av Dala-Järna via Visit Dalarna
Hotell, vandrarhem, B&B, camping och stugby
Privata stugor


Andra aktiviteter i Dalarna

Vill du kombinera ditt besök på Flygfesten med andra aktiviteter i närområdet, så finns en uppsjö av utflyktsmål i närheten.

Mer info: visitdalarna.se

#flygfesten
Copyright © 2018 Västerdalarnas Flygklubb