Senaste nytt

2018-07-29

Scandinavian Airshows - Rote

Scandinavian Airshows och två av sina flygplan Thor och Pitts S2 flyger en avancerad aerobatic display med röksystem i sitt naturliga element, konstflyg. Flygfestpubliken får se på en 3D-gyroskopisk aerobatic show med mycket rök och manövrar i roteformation. Dom Flyger både på fredagkvällens flyguppvisningsprogram och lördagen och söndagens flygshow. 


2018-07-28

Scandinavian Airshows - L.L.P.

Scandinavian Airshows presenterar sin världsunika, hisnande och exklusiva L.L.P. (led-laser-pyro) flyguppvisning. Flygdisplayen, Light & Pyro är synkroniserad med musik, maffiga fyrverkerier och en spektakulär lasershow. Vi lovar att det blir en kväll att minnas!


2018-07-27

Flygupplevelse med Baltic Bees

Din chans till en oförglömlig upplevelse!
Flyg med Baltic Bees under träningen inför Flygfesten i Dala-Järna i en av deras L39C Albatros. L39C Albatros är ett tvåsitsigt jetflygplan designat för konstflyg och flygträning. 
Du får en säkerhetsgenomgång tillsammans med piloten och du får en genomgång av dom viktigaste instrumenten inför flygningen innan ni spänner fast er i cockpit och flyger uppvisningsprogrammet inför Flygfesten på fredag eftermiddag den 10/8. 

* Högst bud vinner
* Budgivningen slutar 1/8

Till budgivningen på Tradera


2018-07-23

Johan Gustafsson Airshows - Thorp T18

Johan Gustafsson Airshows senaste tillskott inför Flyguppvisningssäsongen 2018 är Thorp T18, som numer är speciellt utformad för kvällsuppvisningar med LED-belysning, och självklart visar han upp sin Thorp T18 på Flygfesten. Johan är flerfaldig världsmästare i konstflyg med segelflygplan, men nu får han visa vad han går för med sitt nya motorflygplan!


2018-07-21

JAS 39 Gripen

Ni har väl inte missat att JAS 39 från Svenska Flygvapnet kommer till Flygfesten och gör en fartfylld flyguppvisning med JAS 39 Gripen?! Förutom lördagens och söndagens flyguppvinsing flyger Gripen dessutom på Fredagkvällens flyguppvisningsprogram. Missa inte chansen att se Gripen tända EBK i skymningen, en spektakulär effekt! 


2018-07-19

Scandinavian Airshows - Catwalk

Världskända Scandinavian Airshow Catwalk bjuder Flygfestpubliken och speciellt barnfamiljerna till en spektakulär och omåttligt populär flygshow med dom tuffa och lekfulla figurerna Skycats. Under ett komplett flyguppvisningsprogram med rök utför Skycats wing walking på flygplanet i olika formationer under tiden piloten utför en mängd olika akrobatiska manövrar som loopingar och rollar. 


Visa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

Flygfesten Presenterar

Lördagen och söndagens Flyguppvisningsprogram

Fredagkvällens flyguppvisningsprogramProgramtider


Priser


Områdeskarta


Artiklar om Flygfesten

#flygfesten
Copyright © 2021 Västerdalarnas Flygklubb