Boende

Camping

Vi tillhandahåller campingplatser likt tidigare år. Platserna finns i centrala Dala-Järna och det är nära till Flygfest-arenan. Det är också nära till matbutik och lite shopping

Köp dina biljetter till Flygfestcampingen och säkra din plats redan nu!
Konceptet är enkelt och priset fast – Kom tidigt och bo länge så blir det billigare. 
Du bokar enkelt dina biljetter HÄR 

Campingpaket 1 + helgbiljett innehåller plats på campingområde 1 från torsdag till måndag, välj själv när du vill komma och åka. Du får tillgång till toalett och dusch. Ingen el finns. Avståndet till Flygfesten-arenan är ca 1,0 km. Det ingår också en helgbiljett i köpet men glöm inte att köpa biljett till resten av sällskapet. 

Campingpaket 2 + helgbiljett innehåller plats på campingområde 2 från torsdag till måndag, välj själv när du vill komma och åka. Du får tillgång till Toalett. Ingen el finns. Avståndet till Flygfesten-arenan är ca 1,3 km. Det ingår också en helgbiljett i köpet men glöm inte att köpa biljett till resten av sällskapet. 


Övernattningsmöjligheter

"Boende under Flygfesten" är Flygfestens egna facebookgrupp för er som erbjuder samt söker privat boende i och runt Vansbro kommun under evenemangsdagarna för Flygfesten 2018! OBS! Flygfesten ansvarar inte för bokningar/överenskommelser mellan gruppmedlemmar. Boende under Flygfesten

 

Övernattningsmöjligheter i och i närheten av Dala-Järna via Visit Dalarna
Hotell, vandrarhem, B&B, camping och stugby
Privata stugor


Andra aktiviteter i Dalarna

Vill du kombinera ditt besök på Flygfesten med andra aktiviteter i närområdet, så finns en uppsjö av utflyktsmål i närheten.

Mer info: visitdalarna.se

Det råder eldningsförbud i Vansbro kommun från 25 juli 2018, och varar tills vidare. Eldningsförbudet är totalt och omfattar all eldning med öppen låga, galosgrillar och särskilt iordningställda grillplatser. Det är därför förbjudet att grilla på campingen under Flygfesten. 
Vi vill istället tipsa om våra fantastiska matställen, butiker och caféer i Dala-Järna som har extraöppet under Flygfesthelgen. 

#flygfesten
Copyright © 2021 Västerdalarnas Flygklubb